Taart en andere baksels

Het begon allemaal met appeltaart, gewoon lekkere frisse appeltaart met een kruimeldeksel. Bereid met roomboter, suiker, meel, ei en appels. Maar inmiddels maak ik ook glutenvrije worteltaart zonder suiker. Zelfs cupcakes versierd met rolfondant. Oftewel: u roept, wij bakken! Van koekje bij de koffie tot bruiloftsbuffet. Er kan veel! Kijk maar en neem gerust contact met mij op. Ik bak graag!

Taarten

Een "standaard" taart is goed voor 12 punten en kost € 18,50 (inclusief btw en bezorging binnen Middelburg) Buiten Middelburg bezorgen of afhalen is allemaal bespreekbaar. 

Mijn standaardrepertoire bestaat uit:

Appeltaart

LemonPie

CheeseCake

Chocoladetaart 

Worteltaart

Walnotentaart

AppelAmandelCake

TiraMiSuTaart

Maar als je favoriete smaak er niet tussen zit of je hebt speciale verzoeknummers? Schroom niet!

Zonder of met minder suiker is altijd mogelijk op verzoek. Ook glutenvrij of lactosevrij is bespreekbaar.

 

Gebakjes

Als je liever een hapklare traktatie wil kan dat ook. De tartelettes zijn nieuw in mijn assortiment, ze zijn in alle smaken verkrijgbaar. Samenstelling in overleg. Ze kosten € 9,95 per 6, en € 17,50 per 12. (prijs bij grotere hoeveelheden valt over te onderhandelen) Ook slagroomsoesjes, boterkoek, Madeleines, kleine cakejes zijn zeer geschikt voor een feestje (prijs afhankelijk van hoeveelheid). Een verzameling nostalgische gebaksschoteltjes kun je er voor een symbolisch bedrag bij huren! Ik ben altijd te porren voor een toepasselijke versiering, dus kom maar op.

Koekjes

"Lieverkoekjes bakken we niet" zei mijn moeder altijd. Maar in OranjeOven doe ik dat wel (mijn moeder deed het trouwens ook hoor!) Ik heb uitsteekvormpjes van het hele alfabet en alle cijfers, ook heb ik stempeltjes om als het moet hele verhalen in koekjes te drukken. Voor traktatie bij jubileum of verjaardag, hartstikke origineel. Prijs is afhankelijk van de bewerking en de hoeveelheid. Maar als richtlijn kun je aanhouden dat een pond koekjes € 8,50 kost en daar zitten ongeveer 30 koekjes in.